סדנת גבינות

איזה תהליך עוברים מוצרי החלב בדרך לשולחן שלנו?
והאם ניתן לייצר גבינות בהטעמה אישית?

חוות שיח מזמינה אתכם ללמוד להכין גבינות באמצעות הידיים, מחלב של עיזים הגדלות בחווה:

בסדנת הגבינות ניהנה מ:
סיור לימודי בדיר, הכולל היכרות עם הצאן והשתתפות בחליבה, למידה על גזעי העיזים השונים, תיאור התפתחות דיירי הדיר וגדילתם בחווה, התנסות מעשית בתהליך עיבוד הגבינה והכנת גבינה אישית אותה תתבלו לפי טעמכם האישי.

מעניין לדעת: החווה מייצרת גבינות לשימוש עצמי מיום הקמתה!

משך הסדנה: כשעה וחצי,
(ניתן לשלב את הסדנה יחד עם פעילויות נוספות).
גילאים וכמות משתתפים:
מינימום 10 משתתפים, לקבוצות מכל הגילאים.
רקע על החווה וגבינות בה: החווה מייצרת גבינות לשימוש עצמי מיום הקמתה.
למי זה מתאים: משפחות, מוסדות, חברות, בתי ספר, תיכונים וקבוצות מאורגנות.
זמני פעילות ועלות: בתיאום מראש.

לפרטים נוספים - צרו איתנו קשר!

דילוג לתוכן