בסדנת הגבינות נעבור:
סיור לימודי בדיר הכולל היכרות עם הצאן והשתתפות בחליבה, למידה על הגזעי העיזים השונים,
תיאור התפתחות הדיר וגדילתו בחווה, התנסות מעשית בתהליך עיבוד הגבינה
הכנת גבינה אישית אותה תטבלו לטעמכם.
משך הסדנה: כשעה וחצי
ניתן לשלב ביחד עם פעילויות נוספות
גלאים וכמות משתתפים:
מינימום 10 משתתפים, לקבוצות מכל הגילאים.
זמני פעילות ועלות: בתיאום מראש.
סוגי גבינות שמכינים: גבינה צ'רקסית.
סוג החלב בסדנא: חלב עיזים.
רקע על החווה וגבינות בה: החווה מייצרת גבינות לשימוש עצמי מיום הקמתה.
למי זה מתאים: משפחות, מוסדות, חברות, בתי ספר, תיכונים, קבוצות מאורגנות.